Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за амортисьори 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за амортисьори 146

Току що си купих Алфа 146. Много е хубава. Чудя се защо не го направих по-рано. Вместо да се зарадва един "приятел" - алфист ме "зарадва", че му замръзнали амортисиорите и платил 600 лв. за ремонт, защото всичко било блок. Така ли е или .........

Първо честито и добре дошъл в отбора! Свиквай да ти завиждат

Напиши какъв е мотора и за какви амортисьори става въпрос - предни, задни...
    На боксера предните наистина са скъпи, ама чак 600 лв...
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Благодаря. Моторът е jtd, а колегата говореше за предни амортисьори. Днес вече ми говорят, че много съм се набутал с 3 700 лв. за тая кола и със скъпата й поддръжка. Алфата е 2000-та година и дано не ми се чупи.

Comment

Първоначално публикувано от len Покажи съобщение
        Благодаря. Моторът е jtd, а колегата говореше за предни амортисьори. Днес вече ми говорят, че много съм се набутал с 3 700 лв. за тая кола и със скъпата й поддръжка. Алфата е 2000-та година и дано не ми се чупи.
        Поздравления за избора Не слушай кой какво ти говори, щом на теб ти харесва колата започни да и се наслаждаваш. Лично според мен ако една кола 2000г с жтд мотор е добре поддържана и обгрижвана цени от сорта на 2-3000 лв са нереално ниски...да, пазара в момента е такъв, но пък хубавото си струва скъпо дори в криза
        Относно амортисьорите, че и другите части...марки различни - цени различни, така че недей да се плашиш
        Успех
        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

600 лв горе-долу струва смяната на цялото окачване по тая кола 300 лв да са комплект предни амортисьори, няма и 150 лв - задните, носачи и биалетки - още 100-150 лв. цените са съвсем ориентировъчни
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Като гледам, сектата на печките се обогати с още един член!
            Добре дошъл, колега!
            Каквото и да ти казват, вече е твоя!Наслаждавай и се!
            Кефа цена няма!
            Честито!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Добре дошъл колега!
              Цената е нормална,зависи вече в какво състояние е колата.
              За 650лв струват комплект спортни амортесиори (комплект предни и задни) така че стандартните са по ефтини.Кажи от кой град си,ако си от София нямам нищо против да се видим и да ти обясня това онова за колата и да ти помагам с каквото мога!
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Благодаря на всички! От Велико Търново съм. Колата ме кефи. Обслужих я, майсторите казват О.К. Сигурно ще имам още много въпроси, разчитам на вас. Ако някой идва насам да пише.

Comment

Working...
                X